Go Back   The Official Los Angeles Chargers Forum > Official Stuff > Feedback
Register FAQ Members List Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #51  
Old 11-01-2012, 01:45 PM
LongTimeOCBolts's Avatar
LongTimeOCBolts LongTimeOCBolts is offline
<< . . . . . . .
 
Join Date: Dec 2006
Location: Lots of different places
Posts: 20,360
Default

Quote:
Originally Posted by Chargerfreak View Post
I'm sorry, but I had to laugh at that.

I know, I'm a dumb butt, jerk face, etc. It still read funny to me.
I knew it would. . . I dreaded writing it. But hey, take one for the team and all in this rigourous endeavor . . . .

Thanks for the highlighting, btw . . . looks much better.
Reply With Quote
  #52  
Old 11-01-2012, 03:19 PM
dekkerbasser dekkerbasser is offline
1
 
Join Date: Apr 2006
Location: 1
Posts: 37,887
Default

Quote:
Originally Posted by Chargerfreak View Post
Version 22.0.1229.94 m


Google Chrome is up to date.

I used both browsers on your link above and they both came back with Javascript 1.6.





My God Jim, I'm a Freak; not a Microsoft engineer !!!!!!!!!!!!!!!!
So it works with IE from both work and your home but not in Chrome at either place IIRC?
__________________


Reply With Quote
  #53  
Old 11-01-2012, 03:22 PM
dekkerbasser dekkerbasser is offline
1
 
Join Date: Apr 2006
Location: 1
Posts: 37,887
Default

Quote:
Originally Posted by LongTimeOCBolts View Post
I knew it would. . . I dreaded writing it. But hey, take one for the team and all in this rigourous endeavor . . . .

Thanks for the highlighting, btw . . . looks much better.
Quote:
Originally Posted by Chargerfreak View Post
I just started having the same problem. Chrome at work, Chrome at home.

Chrome in the bedroom. But that's a whole different thread. Believe me.
__________________


Reply With Quote
  #54  
Old 11-03-2012, 03:01 PM
LongTimeOCBolts's Avatar
LongTimeOCBolts LongTimeOCBolts is offline
<< . . . . . . .
 
Join Date: Dec 2006
Location: Lots of different places
Posts: 20,360
Default

Dekker -- back on my home computer. FF version 16.0.2.

None of the UserBox buttons work. The "More" smilies button does show the rest of the smilies, but does not allow them to be clicked.

On this computer I'll need some help to figure out Windows Version and updates -- the instructions that worked for the other computer don't work on this system. I'll take that to p.m. since that's probably not of value to others.
Reply With Quote
  #55  
Old 11-03-2012, 03:11 PM
LongTimeOCBolts's Avatar
LongTimeOCBolts LongTimeOCBolts is offline
<< . . . . . . .
 
Join Date: Dec 2006
Location: Lots of different places
Posts: 20,360
Default

Also -- this computer also says Javascript 1.6.
Reply With Quote
  #56  
Old 11-04-2012, 01:11 AM
ImGoinToJackson's Avatar
ImGoinToJackson ImGoinToJackson is offline
Veteran
 
Join Date: Aug 2011
Location: Southside
Posts: 312
Default

Not able to use search functions, please help. Gracias.
Reply With Quote
  #57  
Old 11-04-2012, 01:33 AM
Chargerfreak's Avatar
Chargerfreak Chargerfreak is online now
Power of 51
 
Join Date: Sep 2006
Location: Intersection of Vodka and Tonic
Posts: 33,544
Default

Quote:
Originally Posted by dekkerbasser View Post
So it works with IE from both work and your home but not in Chrome at either place IIRC?
Yes. But lets save about 7 pages of thread here. YOU download Chrome and see what it does for you.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:00 AM.


© 2018 Los Angeles Chargers. All Rights Reserved.